Кошница

Седемте принципа на успешния брак

На склад
ISBN
9786190111245
21,90 лв.
Щастлива връзка – кой не мечтае за нея? Само че знаем ли как да изградим дългосрочни отношения, базирани на взаимно уважение, подкрепа и обич? Смятаме, че когато се появи „правилният“ човек, всичко това ще се случи от само себе си. Нищо не е по-далеч от истината. Успешната връзка е преди всичко разбиране на механизмите на брака и усилия за установяване на хармонични отношения.
Повече информация
Автор Джон Готман; Нан Силвър
Страници 320
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 7.12.2022 г.
Издателство Изток-Запад
ID на книга 615951
ISBN 9786190111245
Категории Популярна и приложна психология
Книги на български език
Нови книги на български език
Нови книги

След дългогодишни изследвания на романтичните отношения Джон Готман описва навиците, които могат да разрушат или да съградят един брак. Седемте принципа на успешния брак е най-надеждният пътеводител в света на любовните връзки, продаден в милиони екземпляри в десетки страни. Върху него стъпват както семейни терапевти, така и двойки, които искат да подобрят и заздравят отношенията си. Достъпни и същевременно проникновени, тези принципи учат партньорите на различни подходи в разрешаването на конфликтите, което им позволява да откриват нови допирни точки и да задълбочават близостта си. Готман предлага стратегии и ресурси, чрез които двойките да разрешават по-успешно всеки свой проблем, без значение дали става дума за секс, пари, работа, задължения в семейството, отношения с роднини и др.

Романтичната дългосрочна връзка остава най-големият дар, който животът може да ни предложи. Седемте принципа на успешния брак не само ще ви помогне да укрепите вашата връзка, но и да внесете цел и смисъл в живота, който градите заедно.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Седемте принципа на успешния брак
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.