Кошница 0

Ще ида с Ванеса - Разказ за една малка добрина

На склад
ISBN
9786199175125
24,00 лв.
Ванеса е новото момиче в училище, което се превръща в обект на подигравки от страна на свой съученик. Друго момиче забелязва това и решава да застане на страната на справедливостта и приятелството. Визуален разказ за това как една малка добрина може да вдъхнови цялото общество.
Повече информация
Автор Кераскоет
Страници 48
Корица твърда
Език български
Година 2021
Дата на получаване 5.01.2022 г.
Издателство Дакелче
ID на книга 613877
ISBN 9786199175125
Категории Книги на български език
За най-малките

Вдъхновена от истински случай, Ще ида с Ванеса говори единствено с картини за чувствата на безпомощност и справедливост, които децата усещат.

Ванеса е новото момиче в училище, което се превръща в обект на подигравки от страна на свой съученик. Друго момиче забелязва това и решава да застане на страната на справедливостта и приятелството. Визуален разказ за това как една малка добрина може да вдъхнови цялото общество.

Великолепните и нежни илюстрации на Кераскоет изцяло запълват отсъствието на думи и помагат на историята да се разгърне върху белия лист. На последната страница има кратко ръководство за родители, учители и деца, които са се сблъскали с агресия и несправедливо отношение.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Ще ида с Ванеса - Разказ за една малка добрина
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.