Кошница 0

Рожденичката

На склад
ISBN
9789542842781
19,90 лв.

Новата книга „Рожденичката“ от авторката на „Пънк 57“ и „Devil's Night“ е история за забранена любов, която разчупва разбиранията за табу.

Джордан

Той ме прие, когато бях на улицата. Не ме използва, не ме нарани, чак стъпва на пръсти около мен. Изслушва ме, защитава ме, вижда истинското ми аз. Но… Когато се прибира от работа, сърцето ми затуптява бясно, а погледът му, изпълнен с желание, ме изгаря. Трябва да спра това. Просто не може да се случи.

Сестра ми някога ми каза, че просто няма свестни мъже – а дори случайно да откриеш някой такъв, то той ще е обвързан. Само че не Пайк Лоусън е обвързаният.

Пайк

Приютих я, защото мислех, че просто помагам. Но дните минават и нещата стават все по-сложни. Трябва да спра да мисля за нея, да престана да притаявам дъх всеки път, когато я засека у дома. Не мога да я докосна и не бива да я желая.

Тя е на деветнайсет. Аз съм на трийсет и осем. И съм бащата на гаджето ѝ. Сега и двамата живеят при мен. Какво толкова може да се обърка?


Повече информация
Автор Пенелъпи Дъглас
Страници 464
Корица мека
Език български
Година 2023
Дата на получаване 12.04.2023 г.
Издателство Сиела
Преводач Снежана Ташева
ID на книга 616844
ISBN 9789542842781
Категории Любовни романи
Книги на български език
Нови книги
Бестселъри
Книги бестселъри 2023
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Рожденичката
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.