Валута
Кошница

Промени мислите си, промени живота си

Няма наличност
ISBN
9789544745028
23,00 лв.
Мъдростта на Дао в действие! Промени мислите си и наблюдавай как животът ти се променя! Това е книга-пътешествие из строфите на един древен текст, \"Дао дъ дзин\" - великото произведение на китайския мъдрец Лао-дзъ, написано преди повече от 2500 години. Уейн Дайър изучава многобройните преводи на тази творба и дава ново тълкуване на нейните послания.
Повече информация
Автор Уейн Дайър
Страници 480
Корица мека
Език български
Година 2009
Дата на получаване 4.05.2012 г.
Издателство Кибеа
ID на книга 65543
ISBN 9789544745028
Категории Популярна и приложна психология

Мъдростта на Дао в действие! Промени мислите си и наблюдавай как животът ти се променя! Това е книга-пътешествие из строфите на един древен текст, \"Дао дъ дзин\" - великото произведение на китайския мъдрец Лао-дзъ, написано преди повече от 2500 години. Уейн Дайър изучава многобройните преводи на тази творба и дава ново тълкуване на нейните послания. Той пише 81 есета върху възможните начини, по които съвременният човек може да изживее Дао, Великия път. Вътрешна светлина изпълва дните на всеки, който е в хармония с Дао. Осъзнавайки Дао, преживявайки Дао, променяйки нагласата на ума си според принципите на Дао, можеш да усетиш как болестите, трудностите, гневът, недоимъкът и несполуките, се превръщат в просветлен, богат и съзидателен живот. Стъпиш ли на Пътя, умът ти се променя, променя се и животът ти. Духът ти преминава в състояние на благодат. .
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Промени мислите си, промени живота си
Вашият рейтинг
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.