Валута
Кошница

Принципите на мързеливия гений

На склад
ISBN
9789543901777
15,95 лв.
Бъдете гениални по отношение на важното за вас и мързеливи по отношение на маловажното. Принципите на мързеливия гений ще ви помогнат да не хабите излишни усилия, които ви докарват до ръба на истерията, да определите приоритетите си и да се съсредоточите върху тях.
Повече информация
Автор Кендра Адачи
Страници 224
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 4.02.2022 г.
Издателство Skyprint
ID на книга 614024
ISBN 9789543901777
Категории Популярна и приложна психология
Книги на български език
Нови книги

Предговор от Емили П. Фрийман.

Запазете най-важното, изхвърлете ненужното и действайте.

Не всичко се свежда до гениалност или до мързел. Трябва да изберете нещо средно. Ако се ангажирате с много неща, без да прецените какво наистина е важно за вас (и какво все пак трябва да се свърши), накрая ще се озовете на кръстопът - да се съсипете от работа, като държите на всичко, или да се предадете и да не ви пука абсолютно за нищо.

Кендра Адачи предлага друг подход. Бъдете гениални по отношение на важното за вас и мързеливи по отношение на маловажното. Принципите на мързеливия гений ще ви помогнат да не хабите излишни усилия, които ви докарват до ръба на истерията, да определите приоритетите си и да се съсредоточите върху тях.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Принципите на мързеливия гений
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.