Кошница 0

Принцът и принцесите на числата: 3 образователни

На склад
ISBN
9789548999755
Special Price 8,91 лв. Regular Price 9,90 лв.
По време на игрите децата могат да спечелят званието „Принц“ или „Принцеса на числата“ и да станат организатори на весел семеен празник, с който се отбелязва първият им успех в областта на математиката.
Комплектът от 30 образователни карти „Принцът и принцесите на числата“ съдържа 3 игри с упътване, чрез които се затвърждава наученото от децата за редицата на числата, за начина на изписване на всяко отделно число в нея и за точно определената стойност на числото, чрез която то обозначава винаги едно и също множество от обекти. Различното оцветяване на цифрите за четните и нечетните числа помага на децата лесно да запомнят кои числа са четни и кои -нечетни. От друга страна то кара децата да направят връзката между образа на цифрата и числовата стойност на числото, обозначаваща четно или нечетно множество от обекти. Картите са специално разработени както да забавляват вашите деца, така и да им помогнат лесно да усвоят тайните на цифровата редичка. По време на игрите децата могат да спечелят званието „Принц“ или „Принцеса на числата“ и да станат организатори на весел семеен празник, с който се отбелязва първият им успех в областта на математиката. Децата могат да се учат от картите както сами, така и с родителите си, с приятели или в класната стая.

Повече информация
Автор доц. дфн Добринка Райнова
Страници 30
Корица мека
Език български
Година 2014
Дата на получаване 13.11.2014 г.
Издателство Атеа books
ID на книга 69460
ISBN 9789548999755
Категории Занимателни книги
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Принцът и принцесите на числата: 3 образователни
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.