Валута
Кошница

Приключения с принцове и принцеси

Няма наличност
ISBN
3800083810315
Книгата съдържа четири панорамни настолни игри – Спящата красавица, Малката русалка, Трите прасенца и Пепеляшка. Самите приказки са включени в малка книжка, която можете да отлепите и четете отделно. В книгата ще намерите също така плик, в който да съхранявате пионките си, както и въртяща се стрелка, която можете да ползвате вместо зар.
Повече информация
Корица твърда
Език 20th Century Fox
Година 2011
Дата на получаване 2.11.2011 г.
Издателство ФЮТ
ID на книга 64542
ISBN 3800083810315
Категории Илюстровани издания

Книгата съдържа четири панорамни настолни игри – Спящата красавица, Малката русалка, Трите прасенца и Пепеляшка. Самите приказки са включени в малка книжка, която можете да отлепите и четете отделно. В книгата ще намерите също така плик, в който да съхранявате пионките си, както и въртяща се стрелка, която можете да ползвате вместо зар. Към всяка игра ще намерите ясни правила, пионки, с които да играете, и много панорамни елементи и скрити прозорчета. Преди да започнете да играете, прикрепете краищата на страниците с двете странични закопчалки от велкро. След това се запознайте с правилата на играта, разпределете пионките между играчите и сте готови да започвате! Книгата съдържа: книжка с приказки 4 забавни и вълнуващи игри въртяща се стрелка вместо зар ясни правила за всяка игра пионки (различни за всяка игра) и плик за съхранението им
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Приключения с принцове и принцеси
Вашият рейтинг
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.