Кошница 0

Приказки за гугулета

На склад
ISBN
9786191516629
19,99 лв.
Запознайте децата си с чудните приключения на щурото семейство! Класическите и новите приказки за татко Гугул, мама Гугулица и трите гугулета ще грабнат интереса на младите читатели. „Приказки за гугулета“ е книжка, любима на няколко поколения деца, а от нейното първо излизане до днес са изминали повече от 20 години.

Запознайте децата си с чудните приключения на щурото семейство! Класическите и новите приказки за татко Гугул, мама Гугулица и трите гугулета ще грабнат интереса на младите читатели (че и на родителите им).

„Приказки за гугулета“ е книжка, любима на няколко поколения деца, а от нейното първо излизане до днес са изминали повече от 20 години.

Днес между кориците на това специално издание са събрани всички познати лудории на веселото семейство, но са добавени и нови приказки с приключениятa на татко Гугул, мама Гугулица и трите щури гугулета.

Юлия Спиридонова е автор на книги за деца и тийнейджъри. Има 5 номинации за наградата „Астрид Линдгрен”, а книгите ѝ са преведени на френски, немски, унгарски, румънски, македонски, чешки и фарси.

По „Приказки за гугулета“ е заснет детският телевизионен сериал „Гугулиада”, който продължава да се излъчва и до днес.


Повече информация
Страници 96
Език български
Година 2021
Дата на получаване 5.03.2021 г.
Издателство СофтПрес
ID на книга 612106
ISBN 9786191516629
Категории Приказки
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Приказки за гугулета
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.