Кошница 0

Престъпление на хелоуин - книга 7

На склад
ISBN
3800083828624
8,90 лв.
Емили и майка ù Линда живеят в Лондон, но едно неочаквано писмо променя живота им. Емили се оказва наследница на странния си чичо Орвил и се сдобива с къща и детективска агенция в Блосъм Крийк. Там намират нови приятели и куп криминални загадки за разрешаване.

Емили и майка ù Линда живеят в Лондон, но едно неочаквано писмо променя живота им. Емили се оказва наследница на странния си чичо Орвил и се сдобива с къща и детективска агенция в Блосъм Крийк. Там намират нови приятели и куп криминални загадки за разрешаване.

Книга 7 - Жителите на Блосъм Крийк трескаво подготвят костюмите си за празника на Хелоуин, който по традиция се провежда в къщата на кмета. Емили и майка ù също са поканени. Но в разгара на веселбата отеква пистолетен изстрел. Жертвата е човек, маскиран като Смъртта! Кой би се  осмелил да направи подобно нещо? Агенция „Мама и аз“ се залавя за работа, за да разбули мрачни тайни…


Повече информация
Страници 200
Корица мека
Език български
Година 2021
Дата на получаване 19.02.2021 г.
Издателство Фют
ID на книга 612027
ISBN 3800083828624
Категории Книги на български език
Занимателни книги
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Престъпление на хелоуин - книга 7
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.