Кошница 0

Последната градина в Англия

На склад
ISBN
9786192431969
19,00 лв.
Три жени от различни поколения и една градина преплитат съдбите си в тази изпълнена с човечност и топлота книга. Действието на романа „Последната градина в Англия“ се развива в продължение на повече от век на едно и също място и предлага проникновен поглед към женската душа и любовта на англичаните към градинарството.

Три жени от различни поколения и една градина преплитат съдбите си в тази изпълнена с човечност и топлота книга.

Днес: Ема Лавъл, която вдъхва нов живот на изоставени градини, получава шанса на живота си – да реставрира парка на имение, чийто дизайн е дело на легендарната Вениша Смит.

1907: Вениша Смит е независима млада ландшафтна архитектка, която създава красиви градини за новобогаташи. Когато я наемат за оформянето на парка в Хайбъри Хаус, тя е решена това да бъде нейният триумф, но хората, които среща там, променят живота ѝ завинаги.

1944 г. Господарката на Хайбъри Хаус, вдовицата Даяна, е решена да продължи живота си с достойнството отпреди Втората световна война и част от това усилие е да запази прекрасната градина в имението. Но Даяна е сполетяна от трагедия, която ще я направи по-мъдра и човечна.

Действието се развива в продължение на повече от век на едно и също място и предлага проникновен поглед към женската душа и любовта на англичаните към градинарството.


Повече информация
Автор Джулия Кели
Страници 440
Корица мека
Език български
Година 2021
Дата на получаване 29.10.2021 г.
Издателство Прозорец
ID на книга 613324
ISBN 9786192431969
Категории Съвременна преводна литература
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Последната градина в Англия
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.