Кошница

Полунощният час

На склад
ISBN
9789548396967
14,90 лв.
Здравейте, приятели на книгата, О, това не беше ли потропване в пощенската кутия? Може би е полунощната поща? Какво ли са ни пратили сега? Може би още един приказен роман? Този път от авторите Бенджамин Рийд и Лора Триндър.
Повече информация
Автор Бенджамин Рийд, Лора Триндър
Страници 294
Корица мека
Език български
Година 2019
Дата на получаване 13.11.2019 г.
Издателство Дуо Дизайн ООД
ID на книга 609689
ISBN 9789548396967
Категории Тийн литература
Книги на български език

Здравейте, приятели на книгата,

О, това не беше ли потропване в пощенската кутия? Може би е полунощната поща? Какво ли са ни пратили сега? Може би още един приказен роман? Този път от авторите Бенджамин Рийд и Лора Триндър.


ПОЛУНОЩНИЯТ ЧАС

Събуждали ли сте се някога посред нощ с усещането, че всичко, което познавате, е на път да се промени? Ами ако това наистина стане? Ще имате ли куража да тръгнете по следите, да се изправите срещу чудовищата и да се сприятелите с враговете, за да намерите семейството си?

Точно на това приключение потегля в ПОЛУНОЩНИЯТ ЧАС нашата малка и объркана, но смела Емили…


ЗА АВТОРИТЕ:

Бенджамин Рийд и Лора Триндър никога не спират да говорят, да пишат и да творят и в момента са се заели да превърнат тази книга във филм. Тя със сигурност е най-добрият филм, който предстои да прочетем! Една забавна и остроумна, емоционална и вълнуваща история.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Полунощният час
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.