Валута
Кошница

Покварени

На склад
ISBN
9789542840329
19,90 лв.
Казваха ми, че сънуваш това, за което сърцето ти мечтае. Но кошмарите са моята истинска страст. Неговото име е Майкъл Крис. Книга първа от поредицата Devil's Night.
Повече информация
Автор Пенелъпи Дъглас
Страници 496
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 9.09.2022 г.
Издателство Сиела
ID на книга 615282
ISBN 9789542840329
Категории Фантастика и фентъзи
Книги на български език
Нови книги на български език
Нови книги

Ерика

Казваха ми, че сънуваш това, за което сърцето ти мечтае. Но кошмарите са моята истинска страст. Неговото име е Майкъл Крис. По-големият брат на моя приятел е красив, силен и абсолютно ужасяващ. Звездата на колежанския отбор по баскетбол сега е станал професионалист... и изобщо не му пука за мен.

Но аз го виждам. Чувам го. Нещата, които прави, тайните, които крие. Години наред не мога да откъсна поглед от него. Сега и аз отивам в колеж – в неговия град. Три години не сме говорили за онази бурна вечер в Нощта на Дявола, когато се случиха страховити събития. Време е той да ме забележи.

Майкъл

Името ѝ е Ерика Фейн, но всички я наричат Рика. Гаджето на брат ми, което беше винаги наоколо още от дете. Тя свежда поглед, когато вляза в стаята. Замръзва, когато я доближа. Винаги усещам страха, който я обсебва, и макар да не съм я докосвал, знам, че притежавам ума ѝ. Това е всичко, което исках. Досега.

Брат ми вече не е част от картинката, а Рика отива сама в колежа. В моя град е. В огромен лъскав апартамент, който е просто един златен капан. Напълно беззащитна. Тази възможност чакахме с приятелите ми, които минаха през ада заради нея. Преди три години тя ги вкара в затвора, но сега вече са на свобода.

Чакахме търпеливо, планирахме и се готвехме за отмъщение. Всеки неин кошмар ще стане реалност. Аз ще съм нейната единствена реалност.

Книга първа от поредицата Devil's Night

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Покварени
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.