Кошница 0

Под игото

На склад
ISBN
9786191516636
9,99 лв.
Това издание на „Под игото“ е предназначено за ученици и хора със затруднения при четене. Освен специалния шрифт, улесняващ читателите с лека и средна форма на дислексия, изданието съдържа кратък речник и характеристика на основните персонажи.

Настоящото издание на най-четения и най-българския роман запазва цялото богатство на Вазовия език, без да го осъвременява или адаптира. Предназначено е за ученици, както и за всеки друг читател, привлечен от образния свят на Вазовата творба.

За улеснение на читателите, страдащи от лека или средна форма на дислексия, е използван специален шрифт, който да подпомогне четенето и пълноценното възприемане на текста. Допълнителната маркировка в полето има за цел да обозначи конкретни пасажи, които биха могли да се пропуснат, без това да наруши логиката и последователността на романа.

Изданието съдържа още: кратко резюме в началото на всяка глава, характеристика на основните персонажи и речник, в който са включени някои от най-често срещаните непознати думи в романа.


Повече информация
Автор Иван Вазов
Страници 496
Корица мека
Език български
Година 2021
Дата на получаване 7.04.2021 г.
Издателство СофтПрес
ID на книга 612277
ISBN 9786191516636
Категории Българска класика
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Под игото
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.