Кошница 0

Планер на необикновената жена

Няма наличност
ISBN
9786197494983
„Планер на необикновената жена“ е твоят най-добър приятел в осъществяването на най-смелите ти мечти и изживяването на една страхотна година, изпълнена с щастие, любов и радост.

„Планер на необикновената жена“ е твоят най-добър приятел в осъществяването на най-смелите ти мечти и изживяването на една страхотна година, изпълнена с щастие, любов и радост. Създаден да съхранява всичко, което те вълнува – от най-важните ежедневни задачи до плановете за големи проекти, той ще ти помогне да се усъвършенстваш в различни области, да следиш своя напредък и да се забавляваш.

За предстоящата необикновена година съм ти подготвила много нови здравословни навици, план за топ форма, място за ежедневните задачи (или за ежедневни размисли), ежемесечен план и равносметка, сутрешна настройка, списък с книги, които да прочетеш, и приключения, които искаш да осъществиш, послания за всеки месец, цитати за всяка седмица и още много неща. Опитах се да напълня страниците на твоя планер с много вдъхновение. Да разпръсна из него плам за действие.

Моника Василева


Повече информация
Автор Моника Василева
Страници 224
Език български
Година 2021
Дата на получаване 15.02.2021 г.
Издателство AMG
ID на книга 611973
ISBN 9786197494983
Категории Други
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Планер на необикновената жена
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.