Кошница 0

Питър Пан трябва да умре

На склад
ISBN
9786191517152
18,99 лв.
Новото издание на „Питър Пан трябва да умре“ - майсторски заплетения роман на Джон Вердън, ще ви държи в напрежение до самия финал. Защото истината е по-шокираща от всичко, което сте си представяли.

Какво е общото между Питър Пан и Дейв Гърни? Единият никога не пораства, а другият – никога не може да се откаже от заплетена криминална загадка, преди да я разреши. Сега двамата се изправят един срещу друг и сблъсъкът ще е съдбовен. Защото Питър Пан е псевдонимът на убиец, когото никой не е успявал да проследи, а Гърни отдавна е доказал, че заслужава напълно прозвището „Суперченге“. Изходът – в новото издание на четвъртия роман на Вердън.

Куршумът прониква в мозъка на жертвата – харизматичен богаташ с амбиции за политик, на погребението на собствената му майка. Всички доказателства водят към съпругата. Случаят е решен. Докато не се намесва Дейвид Гърни. Пенсионираният детектив отново е изправен пред пъзел. Този път парченцата включват: корумпиран следовател, обезпокоително приветлив мафиотски бос, млада изкусителка и необикновен убиец, известен като Питър Пан, в чието минало се крие българска следа.

Но дали това ще е достатъчно? Когато уликите са абсолютно несъвместими и пътят към истината е осеян с трупове и жестоки палежи, Гърни няма друг избор освен отново да се изправи лице в лице със смъртта. Или поне така му се иска да мисли...

Новото издание на майсторски заплетения роман на Джон Вердън ще ви държи в напрежение до самия финал. Защото истината е по-шокираща от всичко, което сте си представяли.

Преди да се посвети на писането, Джон Вердън работи на няколко отговорни позиции в рекламни агенции. Също като героя си напуска големия град и се заселва в провинциалната част на Ню Йорк, където живее и до днес със съпругата си. „Намисли си число“ е дебютният му роман, който се превръща в световен бестселър. След него нестандартният трилър майстор поднася на читателите „Затвори очи“, „Не дърпай дявола за опашката“, „Питър Пан трябва да умре“, „Не заспивай“, „Запали реката“ и „Стой далеч от Хароу Хил“.


Повече информация
Автор Джон Вердън
Страници 512
Корица мека
Език български
Година 2021
Дата на получаване 28.07.2021 г.
Издателство Софт Прес
ID на книга 612921
ISBN 9786191517152
Категории Художествена литература
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Питър Пан трябва да умре
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.