Кошница 0

Писмен и говорим немски по най-лесния начин. Учебник

Няма наличност
ISBN
9789543901142
Special Price Regular Price
Уроците съдържат един и или повече ясни диалози, информация за езика и културата, изчистени и ясни обяснения за граматиката и разнообразни упражнения за практикуване на наученото.

Немският език не е труден. Трудно е да се разработи ефективна и надеждна система за самостоятелно обучение. Учебникът „Писмен и говорим немски по най-лесния начин“ е съставен от издателство Barron’s Educational, с чиито книги всяка година милиони хора по света учат и усъвършенстват чужди езици.
Обучението с този учебник ще ви увлече още от първите страници. Той е предназначен както за начинаещи, така и за тези, които имат начални познания за езика.
Уроците съдържат един и или повече ясни диалози, информация за езика и културата, изчистени и ясни обяснения за граматиката и разнообразни упражнения за практикуване на наученото. Преди да започнете обърнете внимание на правилата за четене и произношение в началото.


Повече информация
Страници 296
Корица мека
Език български
Година 2015
Дата на получаване 13.10.2020 г.
Издателство Skyprint
ID на книга 611194
ISBN 9789543901142
Категории Учебна литература и помагала
Книги на български език
Нови книги
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Писмен и говорим немски по най-лесния начин. Учебник
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.