Кошница 0

Писмен и говорим немски по най-лесния начин + 4 CD. “Skyprint“

Няма наличност
ISBN
9789543901166
Трудно е да се разработи ефективна и надеждна система за самостоятелно обучение. Учебникът „Писмен и говорим немски по най-лесния начин“ е съставен от издателство Barron’s Educational...

Немският език не е труден. Трудно е да се разработи ефективна и надеждна система за самостоятелно обучение. Учебникът „Писмен и говорим немски по най-лесния начин“ е съставен от издателство Barron’s Educational, с чиито книги всяка година милиони хора по света учат и усъвършенстват чужди езици. 

Обучението с учебника и записа към него ще ви увлече още от самото начало. Комплектът е предназначен както за начинаещи, така и за тези, които имат начални познания за езика.

Уроците съдържат един и или повече ясни диалози, информация за езика и културата, изчистени и ясни обяснения за граматиката и разнообразни упражнения за практикуване на наученото. Преди да започнете обърнете внимание на правилата за четене и произношение в началото.


Повече информация
Корица мека
Език български
Година 2015
Дата на получаване 26.04.2022 г.
Издателство Skyprint
ID на книга 614467
ISBN 9789543901166
Категории Речници
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Писмен и говорим немски по най-лесния начин + 4 CD. “Skyprint“
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.