Кошница 0

Писма от миналото

На склад
ISBN
9789543987252
23,00 лв.
„Писма от миналото“ от авторката на драматични саги Ерика Джеймс е продължение на романа „Завръщане в Айлънд Хаус“, макар че може да се чете и като самостоятелна книга.

В „Писма от миналото“ историята започва с идилията в селцето Мелстед Сейнт Мери, която се настанила след Втората световна война. Със своята криволичеща главна улица, с разположените сергии със зеленчуци, със знаковата поща, с пъба и църквата животът в селцето е сякаш идеален. Съседите се грижат един за друг и малко неща пречат на спокойствието на общността.

Но когато жителите започват да получават анонимни писма, съдържащи тайна информация за тяхното минало – тайни, които никой друг не трябва да знае, – всичко е на път да се промени, вероятно завинаги...

Първото писмо е за Евелин Деверо, която е на път да отпразнува 20-ата годишнина от сватбата си със своя съпруг Кит. Сестрата на Кит, Хоуп, автор на бестселъри за деца, също получава анонимно писмо, което подкопава нейния защитен свят. Третото писмо е до Джулия Деверо, която се е омъжила за Артър, най-големия от братята и сестрите Деверо. Флорънс Минтън също получава писмо и не казва на съпруга си, защото има своите подозрения от кого е... Жените са уплашени, но дръзката Ромили Деверо ще им помогне да разкрият тайнствения автор, преди да е успял да съсипе живота на всички.

„Писма от миналото“ от авторката на драматични саги Ерика Джеймс е продължение на романа „Завръщане в Айлънд Хаус“, макар че може да се чете и като самостоятелна книга.


Повече информация
Автор Ерика Джеймс
Страници 483
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 3.05.2022 г.
Издателство Труд
ID на книга 614492
ISBN 9789543987252
Категории Съвременна преводна литература
Книги на български език
Нови книги
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Писма от миналото
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.