Кошница 0

Петър Дънов: За отношенията между хората

Няма наличност
ISBN
9789542620778
Special Price Regular Price
Тази книга, замислена да разкаже за човешките взаимоотношения, се превърна в книга за Любовта! Защото Любовта е двигателят във всички отношения.

Нещастията на съвременните хора се дължат на това, че те не разбират, нито познават Любовта.

Тази книга, замислена да разкаже за човешките взаимоотношения, се превърна в книга за Любовта! Може би именно защото Любовта е двигателят във всички отношения. Тя е хармонизиращият фактор – силата, която разрешава проблемите. 

Прилагайте Любовта, за да живеете добре, казва Учителя. Това послание е особено значимо в днешното „време на криза“: икономическа, религиозна, екологична, но най-вече – духовна. Кризата в моралните ценности е следствие на това, че добрите пориви на сърцето, човеколюбието и честността са изместени от стремежа към социално и материално благополучие. Ето защо напътствията на Учителя са ни така нужни, за да подобрим отношения та си както в семейството, така и в обществто като цяло. Това може да стане само ако човек приложи в живота си двата велики закона – любов към Бога и любов към ближния.

Когато започнете да излъчвате Любов, хората ще почнат да ви търсят, да идват при вас. Любовта се чувства. Който има Любов, към него се привързват всички, обичат го и хората, и животните.


Повече информация
Автор Петър Дънов, съставител д-р Светла Балтова
Страници 224
Корица мека
Език български
Година 2021
Дата на получаване 4.08.2021 г.
Издателство Хермес
ID на книга 612961
ISBN 9789542620778
Категории Духовни учения
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Петър Дънов: За отношенията между хората
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.