Кошница 0

Пейзажните снимки: тайните на фотографията. Nati

Няма наличност
ISBN
9789542702795
Това е преработено и допълнено издание на най-популярното практическо ръководство по пейзажна фотография. В него ще откриеш актуална информация за цифровите фотоапарати и софтуера, използвани в пейзажната фотография.
Това е преработено и допълнено издание на най-популярното практическо ръководство по пейзажна фотография. В него ще откриеш актуална информация за цифровите фотоапарати и софтуера, използвани в пейзажната фотография. Ще си припомниш и основните правила, които най-известните фотографи пейзажисти прилагат, когато снимат на филм или с цифров фотоапарат. Научи се да откриваш най-добрата гледна точка, оптималната светлина и най-изразителните обекти. Лети заедно с Раймон Гиман, когато той се впуска рисковано да документира намаляващите ни гори. Разбери как Брус Дейл е успявал да прави отлични пейзажни снимки над 40 години. Срещни се с Джоуел Сартори, който придирчиво и внимателно обмисля избора на място за снимане. Но най-хубавото е, че ще видиш едни от най-добрите непубликувани досега снимки на „Нешънъл Джеографик“. Ще пътуваш до Тайланд и Финландия, Ирландия и Орегон, Китай и Африка. Ще се возиш на самолет, ще седиш в кану и ще се потапяш във вълни, които се разбиват в брега. Поразително красиви пейзажни снимки — именно това „Нешънъл Джеографик“ умее най-добре.

• Овладей своя цифров фотоапарат

• Научи най-новото от професионалистите в пейзажа

• Превърни естествената светлина в свой помощник

• Създай цифрови панорами

• Управлявай по-добре цветовете

• Организирай своите цифрови файлове


Повече информация
Автор П.Бъриан, Р.Капуто
Страници 160
Език български
Година 2004
Издателство Егмонт
ID на книга 53231
ISBN 9789542702795
Категории Хоби издания
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Пейзажните снимки: тайните на фотографията. Nati
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.