Кошница 0

Пасажер 19

Няма наличност
ISBN
9789546557452
Високоскоростен приключенски трилър, преливащ от напрежение. Джемър Дейвис се занимава с разследване на самолетни катастрофи.
Джемър Дейвис се занимава с разследване на самолетни катастрофи. Изчезването на един малък самолет над джунглата в Колумбия е статистическа трагедия, но... този път с една ужасяваща подробност – дъщерята на Дейвис, която е на стаж в Южна Америка, фигурира в списъка на пътниците.

Разстроеният баща заминава за Богота и с гръм и трясък се включва в следствието. Мястото на катастрофата е открито и става ясно, че не може да има оцелели. Но с напредване на разследването някои факти започват да озадачават Дейвис. Двамата пилоти са били застреляни преди разбиването на самолета, а с тях и един пасажер. А когато се установява, че телата на двама пътници не са открити, възникват подозрения за отвличане и започва търсене на изчезналите.

Дейвис открива и още по-зловещ заговор зад катастрофата – заговор, който стига до най-високите нива на властта във Вашингтон.

Но какво общо има дъщеря му с всичко това? 

Високоскоростен приключенски трилър, преливащ от напрежение. Интелигентно написан въз основа на внимателни проучвания.
 
 

Повече информация
Автор Уорд Ларсен
Страници 416
Корица мека
Език български
Година 2017
Дата на получаване 31.03.2017 г.
Издателство Бард
Преводач Иван Златарски
ID на книга 604685
ISBN 9789546557452
Категории Други
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Пасажер 19
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.