Кошница 0

Паяжина от тайни

На склад
ISBN
9786197280524
14,00 лв.

“Как съм се обзаложил да пиша простотии, когато работя над романа на живота си? Толкова ли съм се взел насериозно, та си въобразявам, че мога да пиша и лакърдии. Не съм ловец в някоя дружинка и нямам ловни подвизи. Не ходя по жени, та да имам в запас пикантни историйки, не мога да отида в манастир и да поразпитам за сексуални тайни – вярващ съм. Късно е да вляза в гей общество, не познавам мафиоти, слава Богу. Познавам ченге, голямо ченге, сигурно и шпионин, но за него ще пиша в романа. Ако бях адвокат – бракоразводи по български, криминалист – неразкрити престъпления, колкото искаш, съ­­дия – дела решени и нерешени с подкупи – златна мина. Какво богатство от теми, но аз съм никой – редактор, преводач и писател, когото не рекламират по телевизията.”


БОЖИДАРА ЦЕКОВА е актриса, драматург и писател. Автор е на шест тома с разкази и новели и на романите “Неведоми пътища”, “Всички дни от седмицата”, “Неразбраните” и “Паяжина от тайни”. Членува в СБП, Дамски литературен салон “Евгения Марс” и Салон за българска култура и духовност – Чикаго.


Повече информация
Автор Божидара Цекова
Страници 292
Корица мека
Език български
Година 2017
Дата на получаване 14.11.2017 г.
Издателство Атеа books
ID на книга 605898
ISBN 9786197280524
Категории Други
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Паяжина от тайни
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.