Кошница 0

Пътуване в истинската Русия

Няма наличност
ISBN
9789547422292
В книгата са разгледани чувствителни теми, отнасящи се до проблемите на различни социални прослойки – алкохолизма, хомосексуализма, неравностойното положение на жените в постсъветското общество, здравеопазване, училище, казарма, свободата на медиите, правата на човека, религията.

Документалната книга на Ан Гарълс (международен кореспондент на Националното обществено радио на САЩ) разкрива как разпадането на СССР се е отразило върху живота на обикновените хора в съвременна Русия. По време на многократните си посещения в тази страна Гарълс проследява промените, настъпили в последните двадесет и пет години в една от най-големите области – Челябинската.
Авторката разглежда чувствителни теми, отнасящи се до проблемите на различни социални прослойки – алкохолизма, хомосексуализма, неравностойното положение на жените в постсъветското общество, здравеопазване, училище, казарма, свободата на медиите, правата на човека, религията.


Повече информация
Автор Ан Гарълс
Страници 320
Корица мека
Език български
Година 2017
Дата на получаване 31.01.2017 г.
Издателство Слънце
ID на книга 604353
ISBN 9789547422292
Категории Нова история
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Пътуване в истинската Русия
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.