Валута
Кошница

Пътят на душата през зодиака

На склад
ISBN
9789542962380
Специална цена 10,80 лв. Редовна цена 12,00 лв.
„Пътят на душата през зодиака“ ни учи, че астрологията не се изчерпва с познаването на зодиите. Леонис ни разкрива кои са важните компоненти, изграждащи личността, какво е значението на позицията на асцендента в рождената карта.
Повече информация
Автор Хули Леонис
Страници 194
Корица мека
Език български
Година 2016
Дата на получаване 12.04.2016 г.
Издателство Апостроф
ID на книга 602727
ISBN 9789542962380
Категории Астрология и хороскопи

Хули Леонис е завършил Академията по астрология в Москва. Специализирал е в сферата на човешките взаимоотношения, а особено внимание отделя на отношението и връзката на човека със самия себе си. Познанията му са в областта на класическата астрология, а при консултациите си използва индивидуален подход, базиран на синергията между астрологичното и психологичното познание.

„Пътят на душата през зодиака“ ни учи, че астрологията не се изчерпва с познаването на зодиите и че не е задължително представителите на една зодия да си приличат и да имат сходни моменти в живота. Астрологията е наука, която има много направления и взема под внимание много елементи, които придават различни оттенъци на зодията и правят човек индивидуален и различен. Неслучайно астрологията е наречена царицата на езотеричните науки, тъй като при нея освен че се вижда психотипът на човека в определени подробности, но и могат да се определят събития от живота му до огромна точност.

В книгата си Хули Леонис ни разкрива кои са важните компоненти, изграждащи личността, какво е значението на позицията на асцендента в рождената карта, както и значимостта на позицията на Слънцето в живота на хората. Разбираме кои са мъжките и женските знаци в астрологията, какви са техните характеристики и особености и как влияят на партньорствата, приятелствата и характерите ни.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Пътят на душата през зодиака
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.