Кошница 0

Пътят Камино. Бързо, лесно и за удоволствие

На склад
ISBN
9786192500665
25,00 лв.

Тази книга ще ви хареса и ще ви запали да тръгнете към предизвикателството – Пътят Камино. И затова още отсега ви пожелаваме: Приятен път, успех, изживявайте всяка секунда и всеки миг, докато сте на него! И винаги следвайте целта си до края или дотам, докъдето сте решили, че трябва да е краят!

Повече информация
Автор Максим Бехар, Венета Писарска
Страници 192
Корица мека
Език български
Година 2023
Дата на получаване 15.09.2023 г.
Издателство Вакон
ID на книга 617762
ISBN 9786192500665
Категории Есета, пътеписи, публицистика
Книги на български език
Нови книги

Не сме професионални писатели. Нито туристи или спортисти.
Въпреки това намерихме перфектното съчетание, за да посветим време за написването на тази книга.

Максим има вече няколко книги зад гърба си, но всичките за бизнес, а не за развлечения. Но той притежава и професионалния хъс да обръща внимание на детайлите и да ги пресъздава в думи. Книгите му се продават по целия свят и заемат челни места в бизнес класациите.
Венета се интересува почти фанатично от приключения, попива с невероятно любопитство всеки маршрут и всяка нова дестинация и на секундата се заема с организацията на пътуването.

Някъде около средата на нашето пътешествие рязко заваля проливен дъжд и докато се криехме под един мост, за да извадим дъждобраните от багажа си, един безгрижен надпис, издълбан сякаш случайно на висяща дъсчица, привлече вниманието ни.
Там пишеше:
Everything will be good at the end, if it’s not good, it’s not the end или Всичко накрая ще бъде добре, ако все още не е добре, значи краят още не е дошъл.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Пътят Камино. Бързо, лесно и за удоволствие
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.