Кошница 0

Пърси Джаксън и боговете на Олимп Кн.2: Морето на чудовищата

На склад
ISBN
9789542728290
12,90 лв.
Последната учебна година на Пърси Джаксън е преминала учудващо спокойно. Нито едно чудовище не си е показало носа в новата гимназия, която посещава. С илюстрации на Викто Нгай.

Последната учебна година на Пърси Джаксън е преминала учудващо спокойно. Нито едно чудовище не си е показало носа в новата гимназия, която посещава. Но когато нищо и никаква игра на народна топка се превръща в меле с грозни човекоядни гиганти, нещата стават... хм, грозни. Изневиделица се появява и Анабет, която носи още лоши новини – вълшебните прегради, които пазят Лагера на нечистокръвните, са отровени от непознат враг и, освен ако не се намери веднага лек, единственото сигурно убежище за децата на боговете е на път да бъде разрушено.

Пърси и приятелите му трябва да предприемат много опасно пътуване през Морето на чудовищата. Но преди това нашият герой ще разбули още една семейна тайна, която ще го накара да се замисли дали да си син на Посейдон е чест, или жестока шега...

Текстът на романа е идентичен с текста в другите издания на  Пърси Джаксън .


Повече информация
Автор Рик Риърдън
Страници 272
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 31.05.2022 г.
Издателство Егмонт
ID на книга 614711
Поредица Пърси Джаксън и боговете на Олимп
ISBN 9789542728290
Категории Тийн литература
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Пърси Джаксън и боговете на Олимп Кн.2: Морето на чудовищата
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.