Език
Валута
Кошница

Пъклена кръв. “Орденът на сангвинистите“, книга 3

Няма наличност
ISBN
9789546555861
5,00 лв.
В първия роман от серията за Ордена на сангвинистите авторите съчетават наука, мит и религия, за да ни представят зашеметяващ свят, в който чудесата имат нов смисъл и борбата между доброто и злото е далеч по-сложна.
Повече информация
Автор Джеймс Ролинс, Ребека Кантрел
Страници 496
Корица мека
Език 20th Century Fox
Година 2015
Дата на получаване 19.05.2015 г.
Издателство Бард
ID на книга 600670
ISBN 9789546555861
Категории Художествена литература

В първия роман от серията за Ордена на сангвинистите „Кървавото евангелие“ Джеймс Ролинс и Ребека Кантрел съчетават наука, мит и религия, за да ни представят един зашеметяващ свят, в който чудесата имат нов смисъл и борбата между доброто и злото е далеч по-сложна, отколкото сме си представяли. С епичния завършек на трилогията „Пъклена кръв“, авторите ще ни отведат до самата преизподня, ще ни накарат да надникнем в бездната и да се изправим срещу най-големите си страхове, за да отговорим на върховния въпрос – каква цена ще платим за окончателното спасение?

Търсенето на ключа към спасението води Ерин и останалите през вековете и по целия свят, от прашните лавици на тайните архиви на Ватикана до забравени алхимични лаборатории, използвани за постигане на ужасни цели. През цялото време тримата са преследвани от създания с невероятни способности и таланти. Докато издирва улики в древни подземни параклиси и ледени планински пещери, Ерин открива, че единствената надежда за победа е в един невъзможен акт, който ще унищожи не само нея, но и всичко, което обича. За да спаси света, тя трябва да мине през портите на Ада и да се изправи пред най-мрачния от всички врагове – самия Луцифер.

Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.