Език
Валута
Кошница

Отвъд PR-а

На склад
ISBN
9789543986637
18,00 лв.
В книгата „Отвъд PR-а“ Цветелина Узунова споделя за първи път любопитни случки от кухнята на царската и правителствената публична комуникация, преплетени с факти от политическия живот в страната.
Повече информация
Автор Цветелина Узунова
страници 256
корица мека
Език Български
година 2021
Издателство Труд
ID на книга 612224
ISBN 9789543986637
Категории Книги на български език
Документалистика

Цветелина Узунова е журналист, експерт по PR и публична дипломация. Работила е 10 години като водеща на „По света и у нас” в БНТ. През 2001 г. става прессекретар на цар Симеон II. В мандата му като министър-председател (2001–2005 г.) оглавява Правителствената информационна служба в Министерския свет. Продължава да работи с царското семейство години след това.

За първи път споделя любопитни случки от кухнята на царската и правителствената публична комуникация, преплетени с факти от политическия живот в страната. Книгата е истински учебник по институционален пиар. Но в същото време представлява интересен поглед към личността на последния български цар. История, политика, медии и дипломация се преплитат в един завладяващ разказ от първо лице.

През 17-те години, през които е прессекретар на Симеон Сакскобургготски, Цветелина Узунова чува какви ли не мнения и оценки както за него, така и за правителството му. Колкото обективни и точни, толкова и обратното. Решава, че е крайно време да представи опита от работата си с царя министър-председател. Не оценка, а спомен. И най-вече да сподели изводите за този период. 

Умишлено не се спира на управленските решения на правителството, оценката за тях оставя на времето. Не изключва възможността да влязат в следваща книга. В тази поставя акцент върху ролята на пиара в правителството и в политиката въобще, върху непознатите за България и нестандартни публични комуникации на царя-премиер, върху човешките, обикновените работни отношения, които също смята за много важни и показателни. И, разбира се, поглежда отвъд PR-а, към живота, който е най-голямото ѝ вдъхновение в професията.

  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.