Кошница 0

Отломък от зората

На склад
ISBN
9786191933938
25,00 лв.

Сюжетът на „Отломък от зората“ се развива след събитията от романа „Заклеващия“. С тази новела Брандън Сандерсън умело насочва вниманието към любими герои от „Летописите на Светлината на Бурята“ и доизгражда мащабния свят на Космера.

Обгърнат от бури и мистерия, древният остров Акина винаги е привличал смелите, алчните и безразсъдните морски пътешественици. Около това необитаемо късче земя силите на Сияйните рицари изчезват, а малцина успяват да преодолеят вилнеещите бури, за да стъпят на брега.
За да разбере дали островът е попаднал във вражески ръце, Навани Колин решава да изпрати експедиция към Акина. Избран е екипажът на кораба на Рисн Фтори. Загубила способността да ходи, Рисн се сдобива с магическо същество от вид, който е смятан за отдавна изчезнал. Винаги енергичната Чири-Чири сега страда от необяснима летаргия и Рисн вярва, че отговорът за състоянието на игривчето се крие именно в Акина, някогашния дом на предшествениците му.
Придружена от пратеници на Навани Колин и недоверчивия си екипаж, Рисн ще се отправи на опасно пътешествие до острова, където се крият отдавна заровени истини за Рошар. Веднъж разбулени, тайните на древната Акина завинаги ще променят съдбата на целия Космер.


Повече информация
Автор Брандън Сандерсън
Страници 232
Корица твърда
Език български
Година 2024
Дата на получаване 4.06.2024 г.
Издателство Artline
Преводач Красимир Вълков
ID на книга 619432
Поредица Летописите на Светлината на Бурята
ISBN 9786191933938
Категории Фантастика и фентъзи
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Отломък от зората
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.