Език
Валута
Кошница

Островът. (Виктория Хислъп), “ИнфоДАР“

Няма наличност
ISBN
9789547615083
15,00 лв.
Разтърсващо и поглъщащо лятно четиво, "Островът" разкрива вълнуващата история на Алексис Филдинг и нейното семейство. Отраснала в Лондон, Алексис решава да проследи корените си, които водят към обгърнатия в мистерия остров Крит.
Повече информация
Автор Виктория Хислъп
Страници 488
Език Български
Година 2009
Дата на получаване 2.07.2009 г.
Издателство ИнфоДАР
ID на книга 60307
ISBN 9789547615083
Категории Други

Разтърсващо и поглъщащо лятно четиво, "Островът" разкрива вълнуващата история на Алексис Филдинг и нейното семейство. Отраснала в Лондон, Алексис решава да проследи корените си, които водят към обгърнатия в мистерия остров Крит. Майка й, София, никога не говори за миналото си, но когато Алексис решава да посети Гърция, и дава писмо, което да отнесе на стара нейна приятелка. Историята, която постепенно се разкрива пред младата жена, е за съдбата на едно семейство, разтърсено от трагедия, война и страст, а в центъра на всичко е тяхната дълбока връзка с острова и неговите тайни...

Дебютният роман на Виктория Хислъп - "Островът", е носител на престижната награда Galaxy British Book Awards 2007. Книгата е публикувана на повече от 20 езика и е международен бестселър, включително в Гърция. Само във Великобритания са продадени над един милион копия.
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.