Валута
Кошница

Окса Полок: Невидимият свят

Няма наличност
ISBN
9789543203932
15,00 лв.
Окса Полок е най-обикновено тринайсетгодишно момиче, както всички тринайсетгодишни момичета по света. Обича карате, нинджи, джинси и големи маратонки, обича приятелите си, свободата, обича да хвърчи на ролерите си...
Повече информация
Автор Ан Плишота, Сандрин Волф
Страници 484
Корица мека
Език 20th Century Fox
Година 2012
Дата на получаване 4.04.2012 г.
Издателство Рива
ID на книга 65437
ISBN 9789543203932
Категории Преводна детска литература

Окса Полок е най-обикновено тринайсетгодишно момиче, както всички тринайсетгодишни момичета по света. Обича карате, нинджи, джинси и големи маратонки, обича приятелите си, свободата, обича да хвърчи на ролерите си... Ааа, и има великолепно чувство за хумор... Освен това често действа без да се замисли за последствията... Един ден разбира, че притежава фантастични дарби, а любимата й баба Драгомира разкрива тайната на предците им и на изгубената родина Едефия, на трагичната съдба на Спасените, прогонени от родните им места. В следващия миг върху крехките плещи на момичето се стоварва тежката отговорност да сбъдне дългочаканата надежда на своя народ. Надеждата прокудените отново да се завърнат в Невидимия свят, който е някъде тук, на Земята, но кой ли знае къде! Защо така прибързано бягат в Лондон? Какво крие баща ? и защо? Коя е Драгомира и какви са странните създания, които населяват дома ?? Най-добрият й приятел Гус винаги е гласът на разума и е рамо до рамо с Окса в необикновените ? изпитания. Дали ще се справят, как ще преминат по опасните, вълшебни и магически пътища?
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Окса Полок: Невидимият свят
Вашият рейтинг
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.