Кошница 0

Оцветявай за спокойствие: 100 рисунки за медитация и релаксация

Няма наличност
ISBN
9786191950645
Отличен начин да игнорирате стреса, да потънете в цветовете и да се отпуснете! 100 рисунки за оцветяване, чрез които да изпитате усещане за релаксация.

Отличен начин да игнорирате стреса, да потънете в цветовете и да се отпуснете!

С всеки изминал ден животът става все по-забързан, а напредналите технологии държат работата и задълженията ни – както и стреса – винаги на една ръка разстояние. Оцветявай за спокойствие е книга, предназначена за деловите хора, които искат да забавят темпото и да почувстват спокойствие. Арттерапевтът Лейси Маклоу и художничката Анджела Портър предлагат 100 рисунки за оцветяване, които да ви помогнат да се вглъбите и да изпитате усещане за релаксация. Благодарение на шестте терапевтично тематизирани глави – мандали, водни пейзажи, геометрични изображения, растения и цветя и др. – читателите ще открият ползата да вземат молив (или пастел) и оцветявайки, да загърбят ежедневните тревоги, да ги заменят с доставящо радост творческо постижение и вглъбяване в настоящия момент.

Лейси Маклоу е дипломиран арттерапевт. От 1999 година практикува арттерапия във Вашингтон. Работила е в различни организации за душевно здраве, както и в училища и болници. Консултирала е семейства и хора на всякаква възраст. Лейси има бакалавърска степен по психология и магистърска по арттерапия.

Анджела Портър живее в Уелс и е самоук художник, който черпи вдъхновение от природата, особено от амонитите и други вкаменелости. Повечето й творби са абстрактни – с плавни линии, ювелирни форми и цветове. Работи с технически тънкописци, акварели, туш, цветни моливи, металически бои и писалки.


Повече информация
Автор Лейси Маклоу, Анджела Портър
Страници 208
Корица твърда
Език български
Година 2015
Дата на получаване 10.09.2015 г.
Издателство Книгомания
Преводач Емилия Ничева-Карастойчева
ID на книга 83560
ISBN 9786191950645
Категории Книгомания Хоби и забавления
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Оцветявай за спокойствие: 100 рисунки за медитация и релаксация
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.