Кошница

Нови приказки от цял свят. “Приказна съкровищниц

На склад
ISBN
9786191510221
5,99 лв.
Приказките са съкровищницата на народите и в тях мъдреците на всички краища на света са скътали най-интересните житейски съдби и безброй поучителни истории. Пъстри като цветовете на дъгата, приказките на Любомир Николов ни срещат със знайни и незнайни герои, принцеси и чудни зверове в далечни земи, а всяка от събраните в тази книга приказки е вдъхновена от фолклора на странат, от която идва, и ценностите на народа й.
Повече информация
Автор Любомир Николов
Страници 112
Корица мека
Език български
Година 2012
Дата на получаване 17.08.2012 г.
Издателство Софт Прес
ID на книга 65933
ISBN 9786191510221
Категории Приказки

Приказките са съкровищницата на народите и в тях мъдреците на всички краища на света са скътали най-интересните житейски съдби и безброй поучителни истории. Пъстри като цветовете на дъгата, приказките на Любомир Николов ни срещат със знайни и незнайни герои, принцеси и чудни зверове в далечни земи, а всяка от събраните в тази книга приказки е вдъхновена от фолклора на странат, от която идва, и ценностите на народа й. Любомир Николов е даровит писател и култов преводач на произведенията на маестро Толкин - "Властелинът на пръстените", "Хобитът" и "Силмарилион". Като автор многократно е награждаван за приноса си към научната фантастика. Любомир Николов е преди всичко ненадминат разказвач, поетичен и пленителен в изказа си, той е талант, чиито приказки омагьосват малки и големи.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Нови приказки от цял свят. “Приказна съкровищниц
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.