Кошница 0

Нишката на съдбата в моя живот

На склад
ISBN
9786192281281
20,00 лв.
„Нишката на съдбата в моя живот“ е новата мемоарна книга на доц. д-р Иванка Кирова. Тя е автор на книгите – „Природосъобразен живот – 1001 въпроса и отговора“, „Духовните тела в теб“ и други.

„Нишката на съдбата в моя живот“ е новата мемоарна книга на доц. д-р Иванка Кирова. Тя е автор на книгите – „Природосъобразен живот – 1001 въпроса и отговора“, „Духовните тела в теб“, „Живях в Коми – от сумрака на тайгата до светлината духа“ и др. Д-р Кирова също така е автор в рубриката „Човекознание“ на вестника със статии „За духовно и душевно здраве“,„Природосъобразен живот“, „За духа на българския народ“. Основен мотив на книгата е нишката на съдбата, която предопределя изключително интересен живот изпълнен с превратности и приключения, които понякога изглеждат невероятни.

Д-р Кирова е живяла и работила като лекар във Варшава и в Коми АССР, пътувала е в много страни по света. В живота си в Коми д-р Кирова е преживяла смъртна опасност и едва е оцеляла – веднъж е била в продължителна кома при катастрофа с линейката и втори път в тайгата потънала в двуметров сняг без изход.


Повече информация
Автор Доцент д-р Иванка Кирова
Страници 342
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 6.07.2022 г.
Издателство Издателско ателие Аб
ID на книга 614968
ISBN 9786192281281
Категории Есета, пътеписи, публицистика
Книги на български език
Нови книги
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Нишката на съдбата в моя живот
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.