Кошница 0

Никога не ме лъжи

На склад
ISBN
9789542845911
21,00 лв.

Фрида Макфадън умее да заблуждава читателите, да ги изненадва с обрати в сюжета, да оставя напрежението да се трупа, мистерията да се задълбочава и удоволствието от четенето да се усилва до последния момент.

Щастливите младоженци Триша и Итън търсят своя мечтан дом. Когато обаче прекрачват прага на разкошната старинна къща в гората, препоръчана от тяхната брокерка, Триша вече знае, че нещо не е наред. По пътя натам ги е изненадала силна снежна буря, а в самата къща няма никого, въпреки светещия прозорец на горния етаж. Само огромният портрет на предишната собственичка ги гледа с пронизващи зелени очи.

Снежната буря се усилва, колата им е затрупана, телефоните нямат обхват и Триша и Итън остават затворени в къщата, сами със своите страхове и с тайните, които все още не са си споделили. Къщата обаче също може да им разкрие тайни и скоро Триша се натъква на тях, когато открива стая, пълна със записи от психотерапевтични сесии.

Докато се опитва да се отърве от натрапчивото чувство, че всъщност не са сами там, тя започва да изслушва записите един по един и да подрежда парчетата от пъзела на една ужасяваща история. Защо предишната собственичка на къщата е изчезнала безследно преди повече от четири години? Дали не я е убил бившият ѝ приятел, както вярват всички, или това е дело на неин пациент? И дали прекрачвайки прага на къщата, Триша и Итън също не са се превърнали в парченца от страшния пъзел?

Както казва един от героите в книгата: „всяко човешко същество е способно на ужасни неща, ако го подтикнете достатъчно силно“.


Повече информация
Автор Фрида Макфадън
Страници 264
Корица мека
Език български
Година 2024
Дата на получаване 5.03.2024 г.
Издателство Сиела
Преводач Калин Караиванов
ID на книга 618809
ISBN 9789542845911
Категории Трилъри и криминални романи
Книги на български език
Нови книги на български език
Нови книги
Бестселърите тази седмица
Нови заглавия тази седмица
Книги бестселъри 2024
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Никога не ме лъжи
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.