Кошница 0

Ние, Разбойникови, и Бандитското караоке

На склад
ISBN
9786191612819
17,00 лв.
Във време, когато немалко деца рядко посягат към книги, романите на Сири Колу за Разбойникови спечелиха децата в близо 20 страни. „Ние, Разбойникови“ получава наградата за най-добър детски роман, „Финландия Джуниър“, през 2010 г., а три години по-късно книгата печели и най-престижните награди за детска литература в Белгия и Холандия. Тиражите на романите надхвърлят 25 пъти обичайните тиражи за детски книги, а за много читатели Виля е новата Пипи Дългото чорапче.

Там-та-там, ето ги и тях! Вече никой не се съмнява, че Виля е пълноправен член на семейство Разбойникови. И това лято те се впускат в страхотно приключение в продължението на свежия, анархичен детски роман.

Ваканцията на Виля започва лошо – тя трябва да отиде на лагер и да свири на цигулка по цял ден. За щастие, семейство Разбойникови я отвлича, впечатляващо и учтиво. Тогава започва животът на дивия, свободен разбойник, който Виля обича толкова много: кандилкане по черните пътища, къмпингуване на бреговете на езера и хапване на лакомства за разбойници.

Летният фестивал на разбойниците наближава и състезанието по бандитско караоке ще определи следващия крал или кралица на разбойниците! Свирепия Карло се нуждае от находчивата Виля за предстоящия голям финал. Но се оказва, че има сериозни съперници от другите разбойнически банди. Виля пък ще научи за уникалния Наръчник на разбойниците отпреди век и половина, от който е запазен само един-единствен екземпляр. Дали обаче съперниците вече не са го намерили…


Повече информация
Автор Сири Колу
Страници 320
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 14.10.2022 г.
Издателство Персей
ID на книга 615500
ISBN 9786191612819
Категории Преводна детска литература
Нови книги
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Ние, Разбойникови, и Бандитското караоке
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.