Кошница 0

Невърмур 3: Чудночума

На склад
ISBN
9786190300380
24,99 лв.
Необикновена и страшна болест обхваща НЕВЪРМУР в трета книга от поредицата за Мориган Врана. Чудночума превръща чудживотни в безмозъчни, свирепи зверове. Мориган бързо осъзнава, че от нея зависи да намери лекарство...

Необикновена и страшна болест обхваща НЕВЪРМУР в трета книга от поредицата за Мориган Врана


Мориган се бори с ново зло, когато необикновена и страшна болест обхваща Невърмур.

Мориган Врана и нейните приятели са преживели първата си година като горди ученици на Чудното общество, помогнали са за премахването на престъпния Страшен пазар и са доказали верността си към Набор 919. Сега Мориган се изправя срещу ново вълнуващо предизвикателство: да овладее загадъчните Отвратителни изкуства и да установи контрол над силата, която заплашва да я погълне.

Но Невърмур е обхванат от необикновена и страшна болест, която превръща заразените чудживотни в безмозъчни, свирепи зверове, тръгнали на лов. Докато жертвите на Чудночумата се множат, плъзва паника. Виждайки обичния си град в плен на страха, Мориган бързо осъзнава, че от нея зависи да намери лекарство за Чудночумата, дори ако това я изложи - нея и всички в Невърмур - на по-голяма опасност, отколкото си е представяла. 


Повече информация
Автор Джесика Таунсенд
Страници 400
Корица твърда
Език български
Година 2021
Дата на получаване 29.01.2021 г.
Издателство Бард
ID на книга 611907
ISBN 9786190300380
Категории Фантастика и фентъзи
Книги на български език
Нови книги
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Невърмур 3: Чудночума
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.