Валута
Кошница

Несправедливо предимство

Няма наличност
ISBN
9789542929321
13,00 лв.
В "Несправедливо предимство" Робърт Кийосаки предизвиква хората по целия свят да престанат да приемат сляпо, че са обречени цял живот да водят борба за финансово оцеляване.
Повече информация
Автор Робърт Т.Кийосаки
Страници 236
Корица мека
Език български
Година 2013
Дата на получаване 9.08.2013 г.
Издателство Анхира
ID на книга 67432
ISBN 9789542929321
Категории Бизнес и икономика

В "Несправедливо предимство" Робърт Кийосаки предизвиква хората по целия свят да престанат да приемат сляпо, че са обречени цял живот да водят борба за финансово оцеляване.

Истинското финансово образование е пътят към сътворяване на живота, който желаете за себе си и за вашето семейство. Робърт ви насърчава да промените единственото, което е във ваш контрол: себе си.

Тази книга е за силата на финансовото образование и за петте несправедливи предимства, които предлага реалното финансово образование: несправедливо предимство на Знанието, несправедливо предимство на Данъците, несправедливо предимство на Дълга, несправедливо предимство на Риска, несправедливо предимство на Компенсацията.

Свежият подход на Робърт към изпитаните му от времето послания подчертава стъпките, които превръщат образованието в приложното знание, даващо измерими резултати.

В типичния за "Богатия татко" стил, "Несправедливо предимство" предизвиква читателите да сравнят две гледни точки и да преценят как силата на реалното финансово образование им дава несправедливо предимство.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Несправедливо предимство
Вашият рейтинг
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.