Кошница 0

Наръчник по величие, книга 2

Няма наличност
ISBN
9789548208598
Special Price Regular Price
На страниците на "Наръчник по величие", книга втора, ще намерите необикновени съвети, които ще ви вдъхновят, ще ви заредят с енергия и ще ви издигнат нагоре, включително "Бъдете толкова добри, че да не могат да ви пренебрегнат", "Поискайте, за да получите", "Проваляйте се по-бързо" и "Живейте интензивно".
Още 101 прозрения, с които да се издигнете на световна класа от автора на "Монахът, който продаде своето ферари". В дългоочакваното продължение на международния бестселър "Наръчник по величие" Робин Шарма споделя забележителните прозрения и средствата, които са го направили един от най-авторитетните консултанти по лидерство и личен успех. Тази завладяваща и наистина незабравима книга ще ви помогне: да се издигнете на световна класа в работата и живота си да научите как най-добре да изградите изумителен успех да намерите нужното вдъхновение, страст и ентусиазъм, за да станете изключителни да постигнете щастие и да се забавлявате повече да се справяте с трудностите елегантно и смело да опростите професионалния и личния си живот. На страниците на "Наръчник по величие", книга втора, ще намерите необикновени съвети, които ще ви вдъхновят, ще ви заредят с енергия и ще ви издигнат нагоре, включително "Бъдете толкова добри, че да не могат да ви пренебрегнат", "Поискайте, за да получите", "Проваляйте се по-бързо" и "Живейте интензивно". Робин Шарма "Книгите на Робин Шарма помагат на хората от целия свят да водят прекрасен живот". Паулу Коелю

Повече информация
Автор Робин Шарма
Страници 220
Корица мека
Език български
Година 2009
Дата на получаване 20.09.2011 г.
Издателство Екслибрис
ID на книга 64244
ISBN 9789548208598
Категории Популярна и приложна психология
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Наръчник по величие, книга 2
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.