Кошница

Наръчник на бунтарката: Забавни съвети и мъдри мисли от успели жени

На склад
ISBN
9786192500252
16,00 лв.
Наръчник на бунтарката е първата стъпка към по-положителна нагласа, към по-хубави сутрини, към едно ново aз, в чиято компания ще ти е приятно да се събуждаш.
Повече информация
Автор Бека Андерсън
Страници 222
Корица мека
Език български
Година 2021
Дата на получаване 27.04.2021 г.
Издателство Киви
ID на книга 612410
ISBN 9786192500252
Категории Самопомощ и личностно развитие
Книги на български език
Нови книги

Наръчник на бунтарката съдържа остроумни и вдъхновяващи мисли на успели жени за любовта, работата, майчинството, красотата и всичко останало. Забавните, дръзки и проникновени съвети, съчетани с вълнуващите житейски истории на авторките им, ще те мотивират да събудиш бунтарката в себе си и да поемеш съдбата си в ръце.

От тази книга ще научиш:

  • Как да подобриш самочувствието си;
  • Как да постигнеш баланс между личния живот и кариерата си;
  • Как да се освободиш от негативността и съмненията;
  • Как да изпълниш живота си с любов, щастие и удовлетворение.

Наръчник на бунтарката е първата стъпка към по-положителна нагласа, към по-хубави сутрини, към едно ново aз, в чиято компания ще ти е приятно да се събуждаш.
 

Ако си като мен, значи винаги се опитваш да подобриш някоя страна на живота си или на личността си. Все пак никой не е съвършен – това е част от красотата на живота. Всеки греши, всеки има лоши навици, всеки понякога прави погрешни избори, но това е нормално. Дори е страхотно! Но ако искаш да продължаваш да се учиш и да работиш над себе си, вероятно не е добра идея да повтаряш все същото, което правиш години наред. Време е да опиташ нещо ново.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Наръчник на бунтарката: Забавни съвети и мъдри мисли от успели жени
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.