Кошница 0

Най-голямата тайна

На склад
ISBN
9786190109433
25,00 лв.

„Тайната ви показа как да сътворите всичко, което искате да бъдете, да правите или да имате. Нищо не се е променило? – изложените тук принципи винаги са били валидни и важат и до днес. Тази книга ще ви разкрие най-великото откритие, до което човек би могъл да стигне, и ще ви покаже как да скъсате с негативността, проблемите и нещата, които не искате да ви се случват, и да тръгнете по пътя на вечното щастие и блаженство.“

Из „Най-голямата тайна“

Това откритие ще ви направи свободни.

В продължение на хиляди години ние пропускахме истината, защото не виждахме онова, което е пред нас. Разсейвахме се с проблеми и житейски драми, с новини и светски събития и подминавахме най-великото откритие, което е точно под носа ни?– откритието, което може да сложи край на страданието ни и да ни изстреля във висините на вечното щастие и блаженство.

Всеки въпрос ще получи отговор, всяко желание ще бъде изпълнено. Вече няма нужда да се страхувате или да страдате.

Това е най-великото откритие в живота ви. Това е вашата съдба.

През 2006 г. обичаната авторка Ронда Бърн публикува бестселъра си „Тайната“, който се превърна в глобален феномен. Тази фундаментална творба помогна на читателите да осъзнаят, че във всеки човек се крият неподозирани сили. Но пътешествието на Ронда далеч не приключва там и тя продължава по пътя на мъдростта. След четиринайсет години търсене Ронда най-сетне откри универсалната истина, която разкрива в настоящата книга.

Най-голямата тайна е квантов скок, който ще ви издигне отвъд пределите на материалния свят до духовната сфера, където съществуват всички възможности. Тези страници предлагат достъпни практики и учения, от които може да се възползвате веднага, както и дълбоки откровения, които ще разсеят страховете, несигурността, тревожността и болката ви. Тук ще откриете вдъхновяващи думи на духовни учители от цял свят, живели от древността до днес. Най-голямата тайна е истински шедьовър, който директно ви показва как да сложите край на страданието, за да се радвате на живот, изпълнен с радост.


Повече информация
Автор Ронда Бърн
Страници 272
Корица твърда
Език български
Година 2021
Дата на получаване 23.12.2021 г.
Издателство Изток-Запад
ID на книга 613750
ISBN 9786190109433
Категории Популярна и приложна психология
Нови книги
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Най-голямата тайна
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.