Кошница 0

Най-добрата мама на света

На склад
ISBN
9786191644926
25,00 лв.

"Всички имаме майки. Те ни лекуват, когато сме болни, и ни се карат да се обличаме, когато е студено. Но какво означава да бъдеш майка? Лесен въпрос, на който всеки може да даде собствен отговор. Има толкова отговори, колкото са и начините да бъде отгледано дете. А дали всички са еднакво полезни? Дали Мама Кошута, Мама Кукувица и моята единствена и неповторима Мама отглеждат децата си по един и същи начин? И ако не е така, коя е най-добрата мама на света?" ~ Из книгата

Себастиен Перез открива страстта си към писането още от ранна възраст. Когато започва да мисли нова история, той се впуска в приключението без колебание. Тогава се раждат неговите приказки, в които преплита фантазия, цинизъм и хумор. Писателят вмъква в текстовете си важни теми и стойностни идеи като задължението да помним и да бъдем толерантни. Желанието му да сподели с читателите своите истории е подтикнато от художника Бенжамен Лакомб, които е и илюстратор на книгата Най-добрата мама на света. През 2007 година излиза първата им съвместна книга с илюстрации и оттогава до сега Себастиен Перез има публикувани 41 издания за деца и възрастни.

Бенжамен Лакомб е френски автор и художник. Той е един от основните представители на съвременната френска илюстрация. Докато е в училище, Лакомб се занимава с реклама и анимация. Първата книга, която той написва и илюстрира изцяло, е публикувана през 2007 година и същата година е посочена от списание Time като една от 10-те най-добри детски книги. Много от книгите на Лакомб са преведени и издадени по целия свят. Художникът редовно представя своите творения в най-известните галерии в Париж, Ню Йорк, Рим, Токио и други.


Повече информация
Автор Себастиен Перез
Страници 64
Корица твърда
Език български
Година 2022
Дата на получаване 25.10.2022 г.
Издателство Enthusiast
ID на книга 615576
ISBN 9786191644926
Категории Приказки
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Най-добрата мама на света
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.