Кошница 0

Мръсни условия

На склад
ISBN
9789542842316
23,00 лв.

И двамата нямат избор, освен да продължат с преструвките, за да изпълнят условията на завещанието. Деклан има строг списък с правила, които да ги предпазят от емоционално обвързване… Но дали ще е достатъчен, за да не направи сърцето ѝ пух и прах? 

Повече информация
Автор Лорън Ашър
Страници 464
Корица мека
Език български
Година 2023
Дата на получаване 7.09.2023 г.
Издателство Сиела
Преводач Габриела Кожухарова
ID на книга 617720
ISBN 9789542842316
Категории Любовни романи
Книги на български език
Нови книги на български език
Нови книги

Деклан Кейн е готов на всичко, за да получи наследството си. Включително и да се ожени.

Безскрупулен в бизнеса и безчувствен в личния си живот, Деклан винаги е бил устремен към една-единствена цел – да заеме поста на изпълнителен директор в медийната империя на семейството си. В живота му няма място за емоции и импулсивни постъпки, а само за внимателно обмислени ходове и рационални решения. Но смъртта на ексцентричния му дядо го изправя пред неочаквано предизвикателство. И ако не изпълни завещанието му, всичките му амбиции ще се провалят с гръм и трясък.

Деклан Кейн ще трябва да се ожени и да осигури наследник на империята. Това не би трябвало да е проблем – бракът е договор, а ако той е добър в нещо, това са сделките.

Айрис Лендри владее емоциите и не се страхува да ги използва.

Тя е единственият човек, който не само, че не се ужасява от Деклан Кейн, но знае как да събуди чувството му за хумор. Младата жена не се предава, каквито и предизвикателства да ѝ постави на пътя коравосърдечният милиардер. Но минути преди Деклан да обяви годежа си, безличната, но подходяща годеница се отказва и в последния момент Айрис импулсивно заема мястото ѝ.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Мръсни условия
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.