Кошница 0

Момичето с гръмовния глас

На склад
ISBN
9786191711284
22,00 лв.
„Момичето с гръмовния глас“ е едновременно сърцераздирателен и тържествуващ разказ за това как едно смело момиче може да вдъхнови всички ни да последваме мечтите си... а може би дори да променим света.

Адуни е една от милионите девойки в Нигерия, обречени на бедност, невежество и безгласно съществуване. Принудена да напусне училище и да навлезе рязко в света на възрастните, тя се озовава в началото на най-важния път в живота си, път, по който да открие и заяви себе си и да осъществи мечтите си. Въпреки привидно непреодолимите препятствия Адуни никога не губи поглед от своята цел – да избяга от съдбата, с която е родена, и да съгради бъдеще по свой избор, като помогне и на други момичета като нея самата да постигнат същото.

Възможно ли е само чрез силата на духа да се пребориш, за да намериш своя глас и не просто глас, а „гръмовен глас“?

„Момичето с гръмовния глас“ е едновременно сърцераздирателен и тържествуващ разказ за това как едно смело момиче може да вдъхнови всички ни да последваме мечтите си... а може би дори да променим света. Одухотворената ѝ решителност да търси радост и надежда дори в най-тежките ситуации, които човек може да си представи, едновременно ще разбие и стопли сърцето ви.


Повече информация
Автор Аби Даре
Страници 384
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 20.05.2022 г.
Издателство Orange Books
ID на книга 614610
ISBN 9786191711284
Категории Съвременна преводна литература
Книги на български език
Нови книги
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Момичето с гръмовния глас
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.