Кошница 0

Момчето, което завърза Луната за Земята

На склад
ISBN
9786191868827
18,00 лв.

Майка разказва приказка на болното си дете – за момче и момиче в пустинята, за архипелаг на сънищата, небесен град и черна птица, която носи със себе си безкрайната нощ. Болестта и сънят се преплитат и детето пропада в този свят на изгубена любов. Спасението му ще зависи от отчаят детектив, чиято сянка разгадава случаите му, както и от мъж, който мрази чехли.

"В своята нова книга Мартин Касабов развива умело интереса си към странни, паралелно съществуващи светове и времена: пустини, морета, миражни източни градове, лунни пейзажи. Колкото и да са необичани, приказни по своята атмосфера, тези пространства щедро предоставят видения ключове за изграждане на мостове към всекидневието на едно момче от близкото минали, спечелило… уокмен при пътуването си до столицата. Времената се преплитат, деца и родители се следват и застигат по пътищата си един към друг. Но над всичко и всички се извисява мощта на разказването." –Борис Минков


Повече информация
Автор Мартин Касабов
Страници 200
Корица мека
Език български
Година 2024
Дата на получаване 23.05.2024 г.
Издателство Жанет 45
ID на книга 619347
ISBN 9786191868827
Категории Съвременна българска литература
Книги на български език
Нови книги
Нови заглавия тази седмица
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Момчето, което завърза Луната за Земята
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.