Валута
Кошница

Мислите на една блондинка в книга за Щастието

На склад
ISBN
9789548628679
8,97 лв.
Всички се стремим към щастието, но до колко сме отворени за него, до колко сме готови да му позволим да се развие, да изпъвлни и да осмисли живота ни? Дали гледаме на него като на дар, който получаваме без усилия или като на чувство, което съзнателно изграждаме чрез самодисциплина и честност спрямо самите себе си?
Повече информация
Автор Руми Русо
Страници 80
Корица мека
Език 20th Century Fox
Година 2013
Дата на получаване 24.07.2013 г.
Издателство Фабрика за книги
ID на книга 67372
ISBN 9789548628679
Категории Други

Всички се стремим към щастието, но до колко сме отворени за него, до колко сме готови да му позволим да се развие, да изпъвлни и да осмисли живота ни? Дали гледаме на него като на дар, който получаваме без усилия или като на чувство, което съзнателно изграждаме чрез самодисциплина и честност спрямо самите себе си? Какво ни мотивира, когато се събудим сутрин, да бъдем нетърпеливи в очакване на новия ден? Какво осмисля целите, които си поставяме? Тази компактна и същевременно подвързана с житейски опит книга ще ви накара да си зададете тези въпроси и ще ви подаде приятелска ръка към отговорите им. Останалото зависи изцяло от вас.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Мислите на една блондинка в книга за Щастието
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.