Кошница

Миракъл Крийк

На склад
ISBN
9786191711116
19,90 лв.
„Миракъл Крийк“ е роман за семейството, любовта, лъжата, изкуплението. Изкусно написан съвременен роман, който е еманация на словосъчетанието „интересна и стойностна книга“, изненадващ със сюжет, развръзка, литературен стил и емоционалност.
Повече информация
Автор Анджи Ким
Страници 544
Корица мека
Език български
Година 2021
Дата на получаване 21.06.2021 г.
Издателство Orange Books
ID на книга 612727
ISBN 9786191711116
Категории Съвременна преводна литература
Книги на български език

Изкусно написан съвременен роман, който е еманация на словосъчетанието „интересна и стойностна книга“, изненадващ със сюжет, развръзка, литературен стил и емоционалност.

Семейство корейски емигранти живеят в САЩ и са изградили в непосредствена близост до дома си камера за терапия с хипербарна оксигенация, с помощта на която се предполага, че се лекуват и третират редица заболявания. Основната част от пациентите на корейското семейство са аутистични деца, но в групата има и други хора. Всички те се познават и са изградили някакъв тип взаимоотношения. Един ден обаче се случва взрив. Взрив, който отнема човешки животи и който е причинен нарочно.

Романът представлява съдебния процес срещу предполагаемия извършител. Всичко е представено под формата на разкази на свидетелите. Някои от тях лъжат. Други просто прикриват нещо. Трети са невинни. Но нишка по нишка случката се разплита и се оказва много повече от престъпление.

„Миракъл Крийк“ е роман за семейството, любовта, лъжата, изкуплението. Но е най-вече история за животи, толкова крехки, че няма как да не се пречупят.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Миракъл Крийк
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.