Валута
Кошница

Методът Силва за контрол на ума., Кибеа

На склад
ISBN
9789544743000
13,00 лв.
Тази забележителна книга ви учи как да използвате техниките на динамична медитация, за да "видите" решенията на всеки проблем и след това да ги приложите на практика. Ще откриете невероятната способност на своя надарен с въображение ум да насочва и променя житейските събития и решения, така че вие да командвате нещата!
Повече информация
Език български
Издателство Кибеа
ID на книга 50328
ISBN 9789544743000
Категории Default Category

Техники за решаване на практически проблеми на здравето, работата, взаимоотношенията, парите и много други области на живота. Революционният Метод на Силва за Контрол на ума е най-бързо популяризиращата се в света философия за самопомощ и за решаване на проблеми - тя вече е помогнала на милиони хора! Методът Силва за ментална динамика разкрива как хора от цял свят променят живота си с прости, доказали резултатността си техники, които вие също можете да използвате, с цел: Да скъсате трайно с вредните си навици, като преяждане и тютюнопушене Да намалите стреса и да се радвате на плодовете на спокойствието и релаксацията Да подобрите работния си статус и да засилите своята съзидателност и ентусиазъм Да посеете семената на личния успех, с помощта на пет важни стъпки Да се справите с негативно настроените хора и да постигнете положителни резултати Да преодолеете съпротивата си спрямо промяната и да се обърнете уверено към бъдещето Тази забележителна книга ви учи как да използвате техниките на динамична медитация, за да "видите" решенията на всеки проблем и след това да ги приложите на практика. Ще откриете невероятната способност на своя надарен с въображение ум да насочва и променя житейските събития и решения, така че вие да командвате нещата! Дали търсите помощ за всекидневни трудности или за дълбоко вкоренени проблеми, "Методът Силва за ментална динамика" е единственото ръководство, което ви е нужно, за да стане животът ви по-добър.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Методът Силва за контрол на ума., Кибеа
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.