Език
Валута
Кошница

Малка омраза (Ерата на безумието 1)

На склад
ISBN
9789542833154
25,90 лв.
Колелото на прогреса се върти и индустрията бавно убива магията. Над Адуа се извисяват комините на фабрики, а времената на герои (деветопръсти или не) и воинска слава сякаш са останали в миналото.
Повече информация
Автор Джо Абъркромби
Страници 672
Корица мека
Език Български
Година 2020
Дата на получаване 22.10.2020 г.
Издателство Сиела
ID на книга 611242
ISBN 9789542833154
Категории Фантастика и фентъзи
Книги на български език
Нови книги

„Любовта, с малко насърчение, ще се превърне в безразличие или ненавист; омразата, омразата е безсмъртна.“
Уилям Хазлит

Колелото на прогреса се върти и индустрията бавно убива магията. Над Адуа се извисяват комините на фабрики, а времената на герои (деветопръсти или не) и воинска слава сякаш са останали в миналото. Машините превземат света, но старите кръвожадни порядки все още ги има, дори и ако са наметнали нови одежди - като стария инквизитор Глокта.
Дъщеря му, красивата и арогантна Савин дан Глокта, се заема с предприемачество – което като цяло не е толкова трудно, ако баща ти е най-страховитият човек в Съюза. Тя е готова да извоюва по-различно място в обществото за себе си със своя ум и бизнес нюх. Но когато напуска лицемерните благороднически кръгове, тя ще се сблъска с гнева на обикновените хора, за които новото време носи само страдания. И мечтаят за кървава революция.
Лео дан Брок пък е младият лъв, който трябва да спре поредното опустошително настъпление на северняците, които сякаш никога няма да се цивилизоват. Срещу него се е възправил наследникът на северняшкия трон Стаур Здрачния, а обещаната помощ от неособено решителния крал Джизал не идва и не идва.
Риккъ, дъщерята на Кучето, пък притежава умението да наднича в бъдещето. А там димят пламъците на новите страховити нещастия, надвиснали над Света на Първия закон.

  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.