Език
Валута
Кошница

Мъртво вълнение

Няма наличност
ISBN
9789542609612
5,00 лв.
Америка рискува унищожението на цял един град с размерите на Сиатъл. "Сейнт Килда" има седем дни, за да предотврати надвисналата трагедия. Задачата е поверена на Ема Крос, която трябва да си сътрудничи с капитана на "Блекбърд" - Мак Дюранд. Но времето тече безмилостно.
Повече информация
Автор Елизабет Лоуел
Страници 376
Корица мека
Език 20th Century Fox
Година 2011
Дата на получаване 25.03.2011 г.
Издателство Хермес
ID на книга 63303
ISBN 9789542609612
Категории Трилъри и криминални романи

Преди пет години Ема Крос е напуснала ЦРУ с надежда за тих и спокоен живот далеч от кръвопролитията, които бележат работата й. Ема получава покана от консултантската фирма "Сейнт Килда" да се занимава с частни разследвания и я приема. Маккензи Дюранд е напуснал армията след тежък инцидент по време на специална операция в Афганистан, при която той е единственият оцелял. Сега Мак изкарва прехраната си като капитан на луксозни яхти. Разузнаването на САЩ се сдобива със секретна информация. В Тихия океан се е появила луксозната яхта "Блекбърд", идентична с изчезналата преди година "Блек Суон". Предполага се, че свръхмодерната лодка е отвлечена от кораба, с който е транспортирана, и е приспособена за контрабанда на биологични, химически или радиоактивни материали. Америка рискува унищожението на цял един град с размерите на Сиатъл. "Сейнт Килда" има седем дни, за да предотврати надвисналата трагедия. Задачата е поверена на Ема Крос, която трябва да си сътрудничи с капитана на "Блекбърд" - Мак Дюранд. Но времето тече безмилостно.
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.